Danielle Gommers – Vriezema trainer/coach VI-judo op weg naar Paris2024

Foto: Danielle Gommers Vriezema met Prinsen Margriet

 

Danielle Vriezema is een voormalig topjudoka en sportdiëtist die momenteel haar kennis en ervaring gebruikt om de Nederlandse judoka’s te coachen die zich proberen te kwalificeren voor de Paralympische Spelen in Parijs 2024. Haar inzet en toewijding om atleten te helpen hun dromen waar te maken, is een inspiratie voor velen.

Vriezema begon haar judocarrière op jonge leeftijd en wist al snel succes te behalen op zowel nationale als internationale podia. Ze was onder meer Nederlands kampioen en behaalde meerdere medailles op Europees en wereld niveau. Haar expertise in het judoën heeft haar nu geholpen om als coach de judoka’s te trainen en te begeleiden die strijden voor kwalificatie voor de Paralympische Spelen.

Als coach staat Vriezema bekend om haar persoonlijke benadering. Ze investeert tijd in haar atleten en houdt rekening met hun individuele behoeften en sterke punten. Haar technische kennis van judo is indrukwekkend en ze weet precies hoe ze haar kennis over moet brengen op haar atleten. Ze zet zich in om haar atleten te helpen hun vaardigheden te verbeteren en te ontwikkelen, zodat ze kunnen excelleren op het hoogste niveau.

Naast haar technische vaardigheden is Vriezema ook een uitstekende mentor en rolmodel voor haar atleten. Ze moedigt hen aan om hun grenzen te verleggen en te geloven in hun capaciteiten. Haar ondersteunende en bemoedigende aanpak helpt atleten om zelfvertrouwen te ontwikkelen en te groeien als judoka’s.

Als coach van de Nederlandse paralympische judoka’s heeft Vriezema een belangrijke rol in het trainen en voorbereiden van atleten voor de Paralympische Spelen in Parijs 2024. Haar inzet, expertise en toewijding zijn essentieel voor het succes van de atleten. Met haar begeleiding en coaching kunnen Nederlandse judoka’s zich voorbereiden om hun beste beentje voor te zetten en hopelijk medailles te winnen op de Paralympische Spelen.

In het kort is Danielle Vriezema een geweldige coach en mentor voor de Nederlandse paralympische judoka’s. Haar technische kennis, persoonlijke benadering en bemoedigende aanpak maken haar een belangrijk onderdeel van het succes van de atleten die ze begeleidt. We kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft voor Vriezema en haar atleten op de Paralympische Spelen in Parijs 2024.

Website Dieetslim: https://www.dieetslim.nl/

Website V.I. Judo Nederland: https://www.vi-foundation.nl

Facebook V.I. Judo: https://www.facebook.com/vifoundationjudo/

Resultaten van Danielle Vriezema als wedstrijdjudoka vind je HIER