Hajime Judo Podcast 4 – Judo in Corona tijd / Terugblik Praag

In de vierde aflevering van de Hajime Judo Podcast blikken we terug op de European Open van Praag en interviewt André vier judo leraren over hoe zij omgaan met hun lessen en leerlingen in deze Corona tijd.

Sven Borst van Sakura-Budo uit Apeldoorn gaat op 8 mei 24 uur lesgeven, om geld in te zamelen voor leerlingen die door Corona financieel in de problemen zijn gekomen. Met de opbrengst van zijn marathon kunnen zij toch blijven deelnemen aan de activiteiten van zijn sportschool.

Eric Markgraaff van Sportschool Ikigai uit Bergen op Zoom, Roosendaal en Etten-Leur heeft steeds nieuwe initiatieven om in contact te blijven met de leden van de sportschool waarvan hij sinds 2018 eigenaar is.

Tonny Mulder van Sportschool Geelhoed probeert zijn leden op ruim 20 lokatie in de provincie Zeeland op steeds op nieuwe manieren te binden in deze lastige tijd. De YouTube pagina is een hit en het laatste nieuwste is de judo drive-in op verschillende locaties.

Tom Steensels van Judoteam Gruitrodee vertelt over hoe hij de zaken in Belgisch Limburg organiseert en wat er anders is in vergelijking met de situatie in Nederland.

Kortom vier korte verhalen met judoleraren die nog steeds positiviteit uitstralen.

De Hajime Judo Podcast is te beluisteren via alle grote pocastplatforms, maar ook via https://hajimejudopodcast.buzzsprout.com
Verder zijn updates over nieuwe afleveringen te volgen via:
 
Berichten of reactie via bovenstaande sociale media of mail naar andrevanmeerkerk@gmail.com