51e Dutch Open Taekwondo te Eindhoven

Afgelopen weekend werden de 51e Dutch Open Taekwondo georganiseerd in het indrukwekkende Indoor Sportcentrum in Eindhoven. De Taekwondo Bond Nederland had dit jaar voor een frisse wind gezorgd in de organisatie van het toernooi, wat direct opviel door de prachtige aankleding van de zaal, het soepele verloop van de wedstrijden en vooral de geweldige sfeer en ambiance die in de lucht hing.

Nihon Sport was trots om een bescheiden maar waardevolle bijdrage te leveren. Floris was beide dagen aanwezig met een promotie- en verkoopstand, wij hadden de medailles ontworpen en geproduceerd, de ‘Crew’ voorzien van exclusieve polo’s en we mochten een deel van de nieuwe puzzelmatten leveren. Dit alles maakte onze betrokkenheid bij dit evenement nog specialer.

Op zaterdag waren we zelf een aantal uurtjes aanwezig om de wedstrijden mee te maken en fotograaf Harry van den Hurk van HuHaFoto heeft een reeks prachtige foto’s vastgelegd. Bovendien waren we getuige van een bijzondere reünie van oud-kampioenen die elkaar na jaren weer ontmoetten. Sommigen hadden elkaar al tientallen jaren niet gezien, maar er werd hartelijk bijgekletst en herinneringen werden opgehaald. Een mooi en waardevol initiatief van de T.B.N.

De volledige uitslagen vind je HIER

Foto’s om te downloaden vind je HIER

We kijken met trots terug op een succesvol evenement!

 

KRIJG 10% KORTING OP WWW.NIHONSPORT.NL MET DE CODE NIHONSPORTBLOG10