Fotoreportage Finale Judo-Liga Noord Oost in Heerde

Wat een fantastische dag was het tijdens de finaleronde van de Judo-Liga Noord Oost! Vol trots kunnen ze daar terugkijken op een zeer geslaagde middag in het sfeervolle MFA De Heerd in Heerde, waar de finales van Liga I en Liga II werden gehouden. Samen met fotograaf Harry van den Hurk (HuHaFoto) waren we erbij om deze prachtige judowedstrijden vast te leggen.

De organisatie, in handen van Sportcentrum Bijsterbosch, had alles tot in de puntjes geregeld. De keuze om de wedstrijden in de Theaterzaal van De Heerd te houden was een schot in de roos. De zaal bood een intieme sfeer, met de toeschouwers bijna letterlijk bovenop de judomat, wat zorgde voor een unieke beleving. Met goede belichting, fantastisch geluid, en een top DJ – niemand minder dan judoka Berend Jan Kroesen – zat de sfeer er goed in. Complimenten voor Gerrit Bijsterbosch en zijn team, die dit evenement perfect hebben neergezet!

Bij Bijsterbosch weten ze al jaren hoe ze niet alleen de judoka’s, maar ook de toeschouwers kunnen verwennen. Dit keer was er een heerlijk stamppotbuffet om van te genieten, en dat maakte de middag compleet.

Een groot applaus gaat uit naar Wouter Meijer, de drijvende kracht achter deze landelijke competitie. Zijn toewijding en lef om dit initiatief op te zetten zijn bewonderenswaardig. In een mum van tijd heeft hij een professioneel en toegankelijke competitie opgezet met meerdere divisies voor zowel mannen- als vrouwenteams. De opzet van de wedstrijden is professioneel, de sfeer is geweldig, en de publiciteit – mede door de uitstekende website en social media – is goed verzorgd. Dankzij de laagdrempelige deelname hebben veel teams hun weg naar de competitie gevonden.

Hoewel alle teams graag kampioen willen worden, ging het in Heerde niet alleen om de winst. Iedere judoka kreeg de kans om zich te laten zien, met ondersteuning van hun coach. Wat Wouter heeft neergezet, voorziet duidelijk in een grote behoefte binnen de judosport.

Chapeau, Wouter!

Voor alle uitslagen kun je terecht op de website van de Judo-Liga. Klik HIER

En wil je een van de prachtige foto’s in hoge resolutie downloaden? Klik dan HIER

Het was een dag om niet snel te vergeten – op naar de volgende ronde!

 

KRIJG 10% KORTING OP WWW.NIHONSPORT.NL MET DE CODE NIHONSPORTBLOG10