Partnerschap tussen Nihon Sport en Bokser Raf Carmiggelt

Helmond/Elsendorp – Het Helmondse bedrijf Nihon Sport en bokser Raf Carmiggelt zijn een opwindend partnerschap aangegaan. De groothandel in vechtsportartikelen uit Helmond zal de Helmondse bokser ondersteunen met het prestigieuze boksmerk Sting.

Carmiggelt is een getalenteerde jonge bokser die traint bij To The Max Sport in Elsendorp en wordt begeleid door de boksfamilie Van der Pas; Peter, Max en Janne.

Peter van der Pas zegt: “Raf is een talent. Hij is nog jong, maar hij weet al precies wat er nodig is om als bokser successen te behalen; hard trainen. Hij traint bijna dagelijks met veel toewijding bij ons. Je hoeft hem niets op te leggen; hij traint al hard uit zichzelf.”

To The Max Sport en Nihon Sport hebben al een geschiedenis met elkaar. Olympisch bokser Max van der Pas werd de afgelopen jaren gesponsord door het Helmondse bedrijf. “We kennen Max, Janne en Peter als een gepassioneerde boksfamilie en hebben Max ondersteund in zijn Olympische droom. Zijn vader Peter is geen onbekende in de bokswereld en heeft een oog voor talent. Toen hij met veel passie sprak over Raf, waren we snel enthousiast,” aldus Peter Wetzer van Nihon Sport. “Sinds een jaar hebben we de exclusieve distributierechten van het Australische boksmerk Sting. Topkwaliteit bokshandschoenen, niet alleen voor topsporters, maar ook voor recreanten en jonge boksers. Sting richt zich volledig op boksen en is een specialist. Ze zijn erkend door en sponsoren zowel de IBA als de WB; de twee wereldboksbonden voor Olympisch boksen.”

Carmiggelt, net hersteld van een beenbreuk, zal binnenkort weer de boksring betreden voor wedstrijden.

Dit partnerschap symboliseert de samensmelting van talent en expertise, met als gezamenlijk doel om grootsheid te bereiken in de wereld van het boksen. Houd Raf Carmiggelt in de gaten terwijl hij zijn reis naar succes voortzet met de steun van Nihon Sport en Sting!

 

Foto’s: HuHaFoto

 

KRIJG 10% KORTING OP WWW.NIHONSPORT.NL MET DE CODE NIHONSPORTBLOG10