Sambo Bond Nederland en de Koninklijke Nederlandse Krachtsport en Fitnessbond slaan de handen in elkaar.

Paul Lengkeek – KNKF (links) en Hendrik Jan Ningbers – SBN (rechts)

 

 

Woensdagavond 12 september hebben Paul Lengkeek, voorzitter van de KNKF en Hendrik Jan Ningbers, voorzitter van de SBN de samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor de toetreding van de Sambo Bond Nederland bij de Koninklijke Nederlandse Krachtsport en Fitnessbond.

 

De samenwerkingsovereenkomst is in Ommen waar de Sambo Bond Nederland is gehuisvest letterlijk en figuurlijk op de sambo – worstel mat getekend. Door deze samenwerking is er door de Sambo Bond Nederland een mooie volgende stap gezet om de sambosport in Nederland nog meer op de kaart te zetten en te laten groeien. Het ligt dan ook in de bedoeling om de krachten op allerlei fronten te bundelen en elkaars ervaringen en kennis te delen. Door toetreding van de Sambo Bond Nederland bij de Koninklijke Nederlandse Krachtsport en Fitness bond kan er nog beter maar ook meer op recreatief, sportief, organisatorisch en zo ook op het gebied van topsport met sportparticipatie van het NOC*NSF gecreĆ«erd worden.

 

Wij willen hiermee nogmaals graag Paul Lengkeek en de Koninklijke Nederlandse Krachtsport en Fitnessbond en allen die zich voor deze samenwerking ingezet hebben hartelijk bedanken.

 

Onze missie Sambo voor elk … 4U2! willen wij hiermee graag nog eens weer onderstrepen.

 

Sambo Bond